Online izobraževanja

ČUSTVENO IZSILJEVANJE

Pred vami je vrhunski videotrening!

Se sploh zavedate, da ste dnevno izpostavljeni čustvenemu izsiljevanju doma in na delovnem mestu, pa tega velikokrat sploh ne prepoznate? Videotrening, ki vam bo razstrl vse skrivnosti čustvenega izsiljevanja in kako se lahko zaščitite pred njim.

Manipulacija oz. čustveno izsiljevanje

je prisotno ne samo doma, ampak tudi na delovnem mestu. Kako prepoznati in zaustaviti čustveno izsiljevanje, je znanje, ki nam v trenutku izboljša kvaliteto življenja.

PSIHOLOŠKE IGRE, ki jih igrajo nam najbližji ljudje, se hitro spremenijo v čustveno izsiljevanje, ki pripelje do nasilja v družini ali mobinga na delovnem mestu.

Družinsko nasilje

IN DRUGE OBLIKE TEŽAV V DRUŽINI so običajno posledica spregledanega čustvenega izsiljevanja, ki je pripeljano do ekstrema. Prvi korak, da ga ustavimo, je prepoznavanje vseh obrazov čustvenega izsiljevanja, drugi korak pa so praktične strategije, s pomočjo katerih ga prekinemo.

Vzgoja in partnerstvo

s povsem drugega zornega kota, kot ste ga vajeni. Ali veste, da lahko s svojimi odzivi spodbujate partnerja, da postane vrhunski čustveni izsiljevalec, otroke pa vzgojite v čustvene izsiljevalce, ki bodo začeli s tem nekonstruktivnim vedenjem že v zgodnjem otroštvu?

ČUSTVENO IZSILJEVANJE

Za kolektive in posameznike

Vse to in še več boste pridobili na praktičnem online treningu Kako prepoznati in zaustaviti čustveno izsiljevanje na delovnem mestu in doma.

Za prijavo pišite na neuroeducation.si@gmail.com

Šolnina: 47€

Prijava na online izobraževanje

  Kaj pravijo udeleženci?

  Junakovo potovanje

  Za posameznike

  Vodenje skozi zgodbo

  Za posameznike

  Čustveno izsiljevanje

  Za kolektive in posameznike

  Zdravi možgani, zdravi otroci

  Za šole in vrtce

  NLP PROGRAM

  Mednarodno certificirani online treningi NLP

  Online trening
  NLP Praktik

  Online trening
  NLP Mojster Praktik

  Online trening
  NLP Trener