NLP Praktik

Online trening

Online trening NLP praktik po mednarodni zvezi NLPEA je trening NLP z najdaljšo tradicijo online treningov. Trening je sistematičen, praktičen in ga ponovite tolikokrat, da znanja NLP praktik dejansko usvojite. Trening temelji na najboljših NLP programih svetovno znanih NLP trenerjev, Tad James, Richard Bandler, Tony Robbins, Wyat Woodsmall, John Grinder…

Vsaka vsebina NLP praktika je predstavljena z nazornim videoposnetkom, dodani so avdio posnetki, da lahko ponavljate vsebino kjer koli in kadar koli. Vse spremlja bogato gradivo in praktične vaje. Po vsaki enoti trener NLP pregleda vaše naloge. NLP praktik online poteka v angleščini, s trenerjem NLP ste v stiku v slovenščini. Če želite opravljati NLP trening v živo, preverite razpisane termine na: NLP Praktik.

Šolnina za online trening: 977 €

*Šolnina za vse tri stopnje NLP hkrati: 4081€

Certificirani ste po zvezi NLPEA, ki vam odpira vrata v svet NLP po celem svetu. Za pridobitev dodatnih certifikatov, INLPTA ali IANLP, je potrebno opraviti tudi živo srečanje v trajanju 3 dni, cena pa je 1195 €.

Pišite nam na neuroeducation.si@gmail.com in uredili vam bomo vse v zvezi s prijavo in treningom NLP praktik, ukrojenim po vaši meri.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

Prijava na online trening NLP

  NLP PROGRAM

  Mednarodno certificirani online treningi NLP

  Online trening
  NLP Praktik

  Online trening
  NLP Mojster Praktik

  Online trening
  NLP Trener